Hopp til innholdet

Våre klatrekurs gjennomføres i Romsdal

Klatring på natrulige sikringer

Kurset er ment som et videregående kurs i fjellklatring med naturlige sikringer. Etter kurset vil ikke storvegg være det neste målet, men du vil kunne utvide klatreopplevelsene dine til å inkludere rangling eller flertaulengders ruter i fjellet basert på din egen erfaring. Dette innebærer leding på naturlige sikringer og å kunne snu med eget utstyr hvis det skulle bli nødvendig.

Det anbefales at du trener mye på egen hånd etter kurset for å repetere og bygge videre på det du har lært.

Kurset varighet er 1 kveld og 2 dager.

Pris: 5500,- per pers ved 2 personer og 5000, ved 3 personer. Ved behov for overnatting ta kontakt så ordner vi en pakkepris.

For å delta på kurset må du/dere kunne klatre grad 5 på bolt og ha god kunnskap om sikringsarbeid på et sportsklatrefelt.


Oppfriskningskurs kileklatring

Har du klatret tidligere, men det er en stund siden sist, og nå føler du deg litt rusten til å starte igjen? Da kan et oppfriskingskurs være løsningen for deg. Vi tilbyr en rask repetisjon der vi fokuserer på det du er usikker på, og gir deg muligheten til å børste støv av gamle ferdigheter før du går videre.

Kursets varighet 4 timer.

Pris: 2000,- ved 1-2 personer.


Hvis det er andre klatrekurs du er på jakt etter så er det mulig å tilpasse et eget opplegg til ditt behov. Ta kontakt så kan vi sammen komme frem til det opplegget som passer deg best.